måndag 3 mars 2008

Om hotmailadresser

Jag fattar inte riktigt varför, men av någon anledning är min hotmailadress någon slags catch all-adress för knäppa mejl till Joakim Nyström.
Jag har inte delat ut den till någon. Den används endast till msn, men likt förbannat droppar det in mejl efter mejl till lite godtyckliga Joakim Nyström:ar. Det är i och för sig rätt underhållande. Idag fick jag följande:

Hejsan lilla gubben, hur har det gått idag? Hinner du till LoC kl 15.00 tror du? Ikväll sitter jag i sekretariatet på Lollos match kl 18, så ni får koka makaroner å steka korv..jag handlar på hemvägen. Glöm inte Harry och att svara på Nygårds frågor ang nästa säsong ( se bifogad fil). I morgon ska vi fixa dig en telefon sa pappa, Bäckis fick inget positivt besked i L.A. Har du sett att du har match på Dragonhallen mot Ske-å mitt i bröllopet på lördag, typiskt alltså! Då vill nog inte Joel fara heller förståss..

- Jaha. Då vet vi. Tack.

Inga kommentarer: