tisdag 25 mars 2008

One of those days...

Allt har gått lite sisådär idag. Inte riktigt bra, men inte riktigt tokdålkigt heller. Jag satt och brottades med mitt sorgbarn på byrån, eftersom utgångspunkten för det andra projektet jag sitter med är.. eh otillgängligt.

Förmiddag:
Stirrade blint på den enorma logon som på nåt kul och piffigt sätt skulle bli utgångspunkt för en raffinerande och stilren form. Jag surfade runt halva dagen efter att hitta en snygg sida som jag kunde sno idéer av. Hittade ingen. Åt på Masala. Insåg att det egentligen finns någon gräns för hur mycket raita man kan ha på indisk mat.

Under eftermiddagen försökte jag installera en emulator som skulle göra det möjligt att köra Internet Explorer 6 på Vista. Det går inte... Kort därefter dök "Flash actionscript 3.0 for dummies" i min delade mapp. Hugo, vår kick-ass utvecklare, nickade vänligt och menande. (Förra veckan skickade han mig "Work with grids 101" efter att jag lämnade över formskissen på en sida förra veckan. Fattade vinken.)
Började skumma Flash-bibban. Sen var klockan fem. Prestations-demonen viskade om bortslösad dag. Jag tog demonen vänligt men bestämt i örat, hänvisade till att jag inte orkade med sånt trams. Gick hem.

Inga kommentarer: