onsdag 9 april 2008

Bubblan är solid.

Ikväll insåg jag att bubblan aldrig kommer spricka. Det här är människor som delar intressen, beteenden, drömmar och visioner. Idéerna om att skapa något som är bättre än det som finns. Viljan om att hitta nya affärsmodeller för att tjäna pengar på intellektuellt egendom. At hitta lösningar som faktiskt gör världen bättre.

Ikväll, och de må låta klyschigt, insåg jag att vi lever i renessansen 2.0. Då all kunskap blev fri igen. Då alla idéer samverkar med varandra.

Jag tror att vi kommer göra allt bättre. Jag vet att det kommer gå. För jag har träffat alla de som bär på idéerna som kommer förändra värld på ett sätt vi aldrig trodde var möjligt.

Jag vet att bubblan inte kommer spricka, för det är idéerna och inte tekniken som gör denna lilla värld så otroligt spännande och livsbejakande.

Stort tack för i kväll bubblan! Ni har uppfyllt alla mina förväntningar. (Det kommer nya..)

1 kommentar:

Bisonfredrik sa...

Tack själv. I can see good in you young bubblewalker.