onsdag 9 april 2008

Kära blogg....


Idag har jag gjrt allt som jag önskat göra. Har en känsla av att jag gör det jag ska göra eftersom det går så otroligt lätt. Lätt som i roligt, inte lätt som i utvilad. Har knappt sovit någon form av skönhetsömn den närmsta tiden och när jag har varit vaken har jag kört lärande i strax över maxhastighet. Men som sagt: Jag behöver kanske inte sova så mycket just nu för jag lever min dröm.

Dagen har präglats av IRL och andra obskyra fenomen. Alla 75 x75 px jaikufoton fick helt plötsligt liv. Och färg. Och djup. Helt plötsligt hände nånting med bubblan. Den blev verklighet.
Jag har kollat in Björn Falkevik bambusa live från KTH, smygspanat på Sara Örhvall som lanserade B.vision och suttit med vid öppen mun till Pontus Schultz, Veckans Affärer, positiva jämförelse mellan filderlare och colombianska kokainfarmare.

Kan jag toppa det?
- Ja. Helt enkelt ja.

Lyckades hänga på Björn och Fredrik Wass till webbdagarna. Lyssnade på 2.0's still hot. Minglade med kostymklädda projektmänniskor, mumsade en suverän nachotallrik på the Olssons brothers tillsammans och avslutade genom att sticka bort till eken där jag träffade Boris och några från klassen. Fria äckliga provrörshots och billig öl.

Kan jag toppa det?
- Ja. Klart som tusan att jag kan.

Står och prata med en halvgalen, smart och intressant filur som jag efter ett tag börjar gilla allt mer. En av alla dom som faktiskt kan allt. Vi kom till slut till den oundvikliga samtalspunkten:
- Så, vad gör du?
- Praktik på Good Old.
- Ahaa!
- Själv då?
- Jag håller på att utveckla en tjänst. Den heter Spotify.

[plats för skratt]

Sen såg jag hur hans blick fick lite panik när jag började skratta hejdlöst. Förklarade att jag var hooked up så att han inte behövde oroa sig för invite-stalking. Han nickade glatt.

Sen dök, Mattias från PRfekt upp. Diskuterade betalningslösningar och psykografi tillsammans med honom och Tony. Grymt inspirerande och otroligt kulatt någon mer än jag är hooked på praktisk psykologi.

En grym helkväll. Med alla de som jag vill jobba med.

FemAvFem

:) :) :) :) :)

Inga kommentarer: