torsdag 3 april 2008

Salt och sött

Jag känner både eufori och utmattning just nu, med små inslag av panik och lycka. Just nu ligger fokus på att optimera. Och skriva task lists.

Jag känner eufori för att jag gör alla de saker som jag har längtat under så lång tid. Utmattning för att jag lär mig så mycket varje dag, att jag väljer att blunda när jag går hem och plockar vägar med få övergångsställen.

Dessutom har jag blivit medveten om att min praktik på Good Old (i varje fall formellt) kommer vara över om lite drygt en vecka. Då är det dags att börja pendla upp till Stockholm, försöka behålla fokus och komma ihåg alla mål som jag har satt upp under de senaste veckorna.

Jag ska jobba med Sociala medier. Inte bara för att det är nånting som alla PR-människor rapar ur sig när de ska pitcha, utan för det faktiskt handlar om ett medie som drar till sig sociala människor.
Jag gillar stämningen. Det påminner om när jag var tonårsjobbande kollo-ledare. Stämningen är lite samma. Alla är positiva, är där eftersom de vill och bjuder på sig själva medan de släpper in andra. Det är hjärtligt och känns bra. Därför.

Min lycka består i att jag för en gång skull hinner fördjupa mig i något som jag verkligen tycker om. Jag kommer hem, gör mat, powernappar, går upp, nattskiftar framför burken och sedan går och lägger mig för sent, men det känns genuint kul. Det känns inte tråkigt för en sekund det är som lego eller tv-spel.

Underbart är kort. Jag ska suga i mig min sista vecka fullt ut, ge så mycket som möjligt av mig själv och fråga mr Jeffery vad jag ska fokusera på om jag vill röra mig från grasshopper mot master.

Nu är det lite jox kvar.

C U

Inga kommentarer: