tisdag 15 april 2008

Status:

Jag ligger i sängen och bloggar. Som avkoppling. Har varit en intesiv... Månad? År? Vecka? Fattar inte riktigt själv vart jag har tagit mig. Det känns onekligen rätt. Jag är på rätt plats. Jag ligger ju här. I min säng. I Malmö. Trött och lite arg för att orken inte är lika stor som lusten. Jag pallar liksom inte att leva mitt liv 24seven Ad Hoc. Det är lite för slitigt på sinnet. Inte om det innebär 5 timmars sömn och 19 timmars lärande och improviserande.

Jag vet att jag är bra, men det känns bara inte som det idag. Allt som jag jobbar med känns tungt och dumt. Att känns så svårt....
Det kan möjligtvis vara en kombo av usel studentekonomi, pollenallergi och att jag har varit fastkörd i en formgivning.

Jag vet att om nån dag kommer jag förmodligen studsa omkring, fullt försäkrad om att jag är bra, men det är dessa dippar som sänker mig. Jag har taskigt med mellanlägen. Antingen är allt suveränt, eller så är det ett mörkt, litet otäckt hål, som tidigare skrämde slag på mig.

Nuförtiden sitter jag mest i hålet och väntar ut det. Det går alltid över.

Ska skumma min G-reader, kolla in free och spara min midnattsoljan.

Sleep tight!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen mig i "hålet", hoppas du hittar ut snart ;) Du ÄR ju bra, det vet du!! Förövrigt...I senaste UL Report recenserade vi Chris Andersons bok "Free". Sitter just nu och läser in manus t på fredag då jag ska podcast-marknadsföra senaste numret, och då ska bl a snacka om just den grejen. Small world =)Kram

Joakim Nyström sa...

Nä. Du har rätt. Det är en liten värld... Men det är ändå rejält mycket att lära.

*Väntar fortafarande. Fortfarande mörkt. Inte lika mörkt dock.*