söndag 11 maj 2008

Mysbelysning på tåget.Jag är sjukt trött, men kan inte sova. Sitter på ett nattåg till sthlm. Av någon märklig anledning har Sj beslutat att ljuset ska vara TÄNT hela resan.

De senaste två veckorna har varit hysteriska och bestått av jobb, mer jobb och ännu mer jobb. Har lärt mig massor om do's and don'ts inom projektledning. Mina kära co-workers har jobbat riktigt bra. Min egen prestation är bortom min egen föreställningsförmåga.
Om man räknar ut vart arvode i timlön är vi nere på en nivå av typ 'barnarbetare-som-är-kedjad-vid-en-vävstol'. Men det är som det ska vara. Första projekten kostar mest eftersom allt är ad-hoc. Sen kan man använda sig av sina färdiga lösningar.
Jag tror att det här är en av de mest lärorika saker jag gjort.

Nu ska jag sova lite. Sen är det skola. :)

------
0705088075

Inga kommentarer: