fredag 9 maj 2008

Nu finns jag på alla språk.

Fy faaaasen vad coolt Google Translate är. Den gamla trotjänande Babelfish får begravas. Den har tjänat mig väl, men nu får den vila i frid. *håller lite remouladsås på graven*

Nu kommer äntligen alla kunna läsa min blogg. Japaner, Fransmän, ja rentav Engelsmän. Inte för att trycket har varit så stort sen tidigare. Men va fasen. Det jag ser fram emot mest är att kunna läsa andra bloggar som tidigare har varit otillgängliga för mig på grund av språket.

Kanske det är någon i ett fjärran land som fastnar för min blogg. Tänk om jag kan bli...

Big in Japan.

4 kommentarer:

Daniel Lampinen sa...

Jesus kristus. Eftersom jag redan innan skrivit det mesta av min blogg i en engelsk version så kommer jag nu att få mer tid över. Å andra sidan var meningen med den engelska versionen att bli bättre på att skriva engelska. Men det kanske man blir av att få så här exakta översättningar av en svensk text som man själv har utformat.

Tem sa...

http://youtube.com/watch?v=mXPUkrz7Uow

Tem sa...

ahaha, har du provat att översätta din blogg till engelska?

Sjukt skön svengelska det blir!

Joakim Nyström sa...

Det basta är ju att man kan lämna förslag på bättre översättningar och på så vis förfina hela verktyget.

@daniel: Men va fasen. Du kan ju vända på det! FRån och med nu får du bara skriva på engelska. De som vill få något på svenska får översätta!

@tem: Bästa låten! :P