måndag 5 maj 2008

Sjuk + tv = Nya perspektiv.

Okej. Jag är inte i mitt toppskick. Inte alls faktiskt. Mest går jag omkring hemma och hasar, väl medveten om att jag borde... Ja. Va fasen gör man när man är sjuk? När man väl har sovit alla de där timmarna?

Man kollar på tv.

Såg en skum grej igår. Det handlade om Falun Gong. Ni vet de där fredliga figurerna som genomför renande rörelser som ska upplysa sinnet och blir jagade av de kinesiska myndigheterna?
De är tydligen inte så myspys snälla som jag trodde. Tydligen bygger hela rörelsen på rätt skumma böcker som förespråkar pyramidformade maktstrukturer, att roten till ondskan i världen beoror på homosexualitet, promiskiösitet och kvinnlig frigörelse.
För att krydda till det hela så hävdar litteraturen att utomjordingar har infiltrerat samhället och förslavat oss med all nu teknik.

De är så att säga, med mina mått mätt, rätt knäppa.

På tal om vansinniga rörelser. Scientologkyrkan har början annonsera på Myspace. Härligt feel good reklamigt, men jag är imponerad.
Man kan säga mycket om scientologerna, men de gör rätt snygga produktioner.

Nu blir det mer vila.

4 kommentarer:

J&J sa...

Krya på dig stackars krake. Men akta dig för sekterna....Vi har en Bazaar-sekt som du kan spara dig till när vi kommer hem ;)

Hur som helst så ser vi att du inte bara kollat på tv - Moving Image börjar ju se grymt bra ut! Vi ska work, work, worka massor när vi kommer hem!

/kramar från dina, just nu, byråtokar

Joakim Nyström sa...

Jobba på ni med..Många kramar!

Tem sa...

Agg, ta skärmdumpar eller nått nästa gång du ser scientologreklam! Sjukt nyfiken.

Joakim Nyström sa...

@tem: scientology dot org.

Jag vill inte länka in dem och riskera att få jobbiga mejl.

Själva flashsidan är väl lite kackig när det kommer till flikar, men själva videoproduktionerna är väldigt snygga och musiken funkar också väldigt bra till innehållet.

Kolla in Anti-drug filmerna och the way to happiness.

Väldigt genomtänkt och välproducerat.