söndag 22 juni 2008

det regnar ute...

Av någon anledning blir jag alltid helt känslosam på söndagar. Tänker på alla personer som jag någonsin har känt mig nära och försöker lista ut vad eller vilka som kan liknas vara mina närmaste nuförtiden. Tänker på hur jag är nu till skillnad för ett år sen. Tror att jag har tappat lite av den där fina ödmjukheten som en gång kännetecknade mig. Å andra sidan så förnekar jag mig själv färre saker nu än tidigare. Jag är en grubblare. Framför allt på söndagar.

Hade en kul midsommar. Hoppade runt i Malmö med Lovisa och Caroline plus några vänner till dem. Trodde att jag var bakis dagen efter, men det visade sig vara en dunderförkylning.

Har legat utslagen, druckit te i sällskap med min nyinförskaffade, och ack så spillande, te-kanna. Köpte en fleece-pläd dessutom. Sen var pengarna slut.

Har sjukt ont i huvudet och sitter och fixar i ordning formen på några formulär. Kan säga att det helt klart finns mer upphetsande saker att göra när man har mördarhuvudvärk och en näsa som rinner i en stad som fuktats av regn och mer regn.

Jag kör på tända ljus och låtsas att det är december. Bjuder på lite Kate, eftersom hon gör den finaste regnmusiken.


Kate Havnevik
- Unlike you

Kram på er fina människor, vilka ni nu må vara.

Inga kommentarer: