fredag 20 juni 2008

Doin an effort

Det är nästan bedrövligt hur lite aktivitet det har blivit på bloggen, men tiden har investerats i andra saker. Lite socialt umgänge, inkörning på mina nya funktioner på Good Old och så har jag tränat lite.
Har helt enkelt passat på att vara lite mer människa. Mest har jag varit aktiv på jaikun och om du känner att du vill ha bättre koll på mig och mitt liv, kanske rentav interagera med mig så kan ni droppa ett mejl till jnystromdesign@gmail.com, så kommer jag skicka en invite till jaikun.

Sommaren ligger framför mig och jag känner på mig att det kommer bli grymt kul. Reboot är nästa och jag ska dessutom tömma lägenheten dagen efter. Kommer nog bli lite tight med tid, men jag får helt enkelt göra mitt bästa. Midsommar firas idag med Carolina och Lovisa + lite kompisar till dem. Har handlat OP. Upplägget verkar gott!

Inga fler hotlappar har synts till. That's a good thing.
Vädret är vackert, men lite kallt.

Jag jobbar bara lite i helgen, men det är inget jag sörjer över. Tror jag går i min kära mor och fars fotspår mot att bli en god workaholic. Inget fel med det. Det är ju det som är poängen med allt det här harvandet. Man strävar efter att jobba med något som är så kul att man inte vill göra något annat.

Nu är det planning inför kvällen, sen lite photoshop och efter det folketspark.

Följ min kväll på jaikun.

Glad midsommar!

Jah Cure får stå för midsommarmusiken:


Discover Jah Cure!

Inga kommentarer: