söndag 8 juni 2008

TanklösSitter vid stranden. Behövde en promenad. Behövde tänka. Det kom inga tankar. Bara känslor. Lika starka som de jag har haft hela dagen. Lycka, sorg, frustration, saknad, glädje, förvirring...
Mest at allt är jag nog förvirrad. Jag förstår nämligen inte varför jag känner på mycket just nu. Ännu en grej. Jag känner mig faktiskt lite ensam. Och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Det kommer liksom som någon form av insikt och sen tänker jag: Jaha? Då har vi insett det. Kan vi göra någont åt det? - Nej, inte just nu. Nähä.

Tillbaka till stranden. Det här är mina favoritdofter: Saltvatten, torrt gräs och nybakat bröd. Två av tre. Inte illa.

Som det kanske märks så bloggar jag inte lika mycket längre. Jag vet inte varför, men jag känner att jag måste uppleva verkligeten ett tag utan att gömma mig bakom en dokumentation. Att andas och prata. Lyssna. Inte behöva tänka på om den har upplevelsen går att posta.
Omdefiniera min relation till bloggande. Vi får se hur det går. Nu ska jag gå hem och äta en smörgås och sova.

All the best,
/J.

------
0705088075

Inga kommentarer: