tisdag 8 juli 2008

Modfällt mobilbloggande


Sitter och illustrerar några textrader till min favoritlåt med med Winnerbäck, Hugger i sten. Det till säga, att jag dricker glögg med ballongdörren öppen inatt.
Sitter och tittar på block boxen från mitt senaste förhållande. Rycker på axlarna.
Det fanns helt enkelt inte så mycket att göra. Det finns inte på mycket att göra nu heller.
Men likt förbaskat har jag svårt att inte sakna det som vi hade. Men det är så oåtkomligt. På alla sätt.
Människor förändras, situationer förändras. Allt det är ganska enkelt att tänka sig från till, fast ändå sitter jag här och saknar något som inte går att återvända till.

Suck. Jag är så otroligt trött på att vara socialt dysfunktionell. En superintressant bloggare diagnostiserade sig själv med SPD härom veckan. Tror jag faller in under diagnosen... Eller så är jag helt enkelt ovan att hantera människor. Att prata om något som inte intresserar någon av parterna. Att le, tjoa och dansa/mima till schlagerhits. Att prata om nyheter, men aldrig försöka påverka dem. Blä..

Ska hitta min flock. Jag vet att jag har en och jag den finns. Nånstans...

Nu blir det mer glögg och film.

------
0705088075

5 kommentarer:

Daniel Lampinen sa...

Länkarna är trasiga.

Om du vill ta alla stegen mot S-P-D så är vi 250 stycken på schizoids.net...

Daniel Lampinen sa...

The essence of diagnosen kommer fram i kallpratssituationer.

När informationsspridningen om SPD har nått så långt att den blir förknippad med "ej kallprat" så är det inte en större grej att en SPD-are inte vill kallprata än att en döv person inte hör vad man säger med munnen.

Folk kanske rentav "vill ha en SPD-are i bekantskapskretsen"...vilket i viss mån säkert sker med döva och i större mån med homosexuella.

Men tänk om folk inte hade förstått anledningen till att en döv person inte reagerar på det man säger med munnen...

Joakim Nyström sa...

Jag har lite svårt med namnet. Schizo låter så... farligt. Men jag ska tryggt kolla in forumen. Tycker hur som helst det verkar vara kul att träffa fler människor som tycker att det sociala spelet är lika obegriplig som jag.

Good point med det sista. Kommer låna den liknelsen.

Daniel Lampinen sa...

I alla inlägg utom ett använder jag bara bokstäverna "SPD" och länkar då till inlägget då jag förklarar mer ingående om diagnosen.

Och det pågår faktiskt en debatt om att döpa om diagnosen till nåt mer passande.

Men i framtiden kanske det blir respekt att ha varit en SPD-are redan då det hette nåt med "Schizo".

Joakim Nyström sa...

Muhahahaa! Sjukt kul tanke. Typ som innan gay blev trendigt Men jag kanske borde ta och göra som du, dvs skriva ihop ett eget SPD-inlägg, så att jag får göra min egna tolkning av begreppet innan jag hänvisar till en definition som andra har skrivit. ....good point. :)