måndag 21 juli 2008

MeTubeVilka konstiga dagar det har varit. Min lilla mellanlandning i Stockholm har växt och fått liv. Inte mig emot. Vansinnigt sena nätter, kul människor och intressanta diskussioner.
Gårdagen firades med Andie, Fredrik plus Huxteble och sådde ett gäng intressanta idéer i mitt huvud.

Att teknologi, genus och överproportioneliga öl kan samsas så väl vid samma bord tål att tänkas på. Man kan se det som en mashup I praktiken. - Otippade kombinationer at element som helt plötsligt stöder varandra och skapar helt nya värden och kontexter.

Efter ett par då timmars sömn och en lunch med E så gör jag mig redo för ännu ett äventyr på söder.

Och i min vagn kan man höra en viskande bön om att min laptop inte ska ta skada av den halva koppen kaffe jag råkade spilla i den.

Nåväl, mot Slussen!

Inga kommentarer: