söndag 27 juli 2008

Möllanfestivalen - En resuméJag skippade Lasse, Li och Emil. Kunde klara mig utan det mesta om jag ska vara ärlig, med att missa Emil Jensen sved lite.

Anywho: Jag firade min roomie C och hängde på Möllanfestivalen. Vi slår oss ner i Folkets park hon, jag och hennes polare D. Halvtom park. Lite chilligt folk som sitter barfota och dricker öl. Tingsek hoppar upp på scenen. Drar av nån låt för att sen anslutas av Timbuktu. Grymmebra.
Jag kilade vidare och hörde hur mycket bra band som helst. Allt är bara så soft och layed back. Kanske för att hela evenemanget är ideellt och arrangeras av de som bor på Möllan.
Efter att skakat rumpan till något ska-band hoppade vi in på Debaser och avslutade kvällen med att slå oss ner i en av soffgrupperna mitt i gatan. En trevlig rastakille som sålde smuggelöl kom fram och undrade om vi ville ha öl till vår soffsittning.
Några slog fönsterna på bottenvåningen av huset närmast. Undrade vad vi gillade för musik. En mysko rave-tant kom och ställde sig och dansade bredvid.

Jag trivs rätt bra här.

Inga kommentarer: