lördag 19 juli 2008

Nyckelfråga

Okej.

Det blev fest igår. En blygsam burgare med Fredrik på Debaser Slussen slutade med en helkväll. Inget fel med det. Hade grymt kul.

Gjorde bara en miss. Vi beställde bourbon. Och de personer som varit ute med mig och druckit bourbon vet att det innebär två saker.

1. Man har sjukt kul.
2. Man tappar koll.

Hela kvällen flöt på galant. Vi tuffade runt bland obskyra små sällskap av människor och efter en nattburgare klockan 5 så tog jag en taxi och lämnade Fredrik med Paul.

Idag vaknade jag upp på soffan, med en plågsam huvudvärk och;
- Tada! Upptäcker att jag har festat bort mina nycklar. Någonstans mellan att jag klev in genom dörren och att jag somnade. Jag bor inte i något större palats. Det rör sig om ungefär fem meter från ingång till soffa.

Och jag har fortfarande inte hittat dem. Hur i fasen lyckas man med det?

Fick jag något infall och gömde dem? Är hur som helst fortfarande bakis och är inne på min tredje film för dagen, Smart people. Verkar bra. Lite Juno-stämning.

I'll keep you posted om nycklarna. Har ni tips på vart de kan ha försvunnit får ni gärna posta en kommentar. All hjälp uppskattat.

2 kommentarer:

Bisonfredrik sa...

And what a night it was. Men jag saknar en utveckling av ditt fylle-sms:ande. :)

Joakim Nyström sa...

Fyllesms:ande är en raritet i mitt liv. DEt här blev dessutom en riktig röra med ett fyllemess kombinerat med ett felskick.
Det finns ett ord för det:

Obra.