söndag 20 juli 2008

Träna tills man spyrTvå märkliga saker hände idag.
1. Jag blev som vanligt helt slut när jag kom till axelövningarna. Sen kände jag det. Jag mådde obra. Ungefär som i lumpen när befälen ställde en hink vid poolkanten och skrek att man inte behöver skämmas när man kräktes at utmattning, men man skulle i så fall göra det i hinken.

Nu fanns det ju inga befäl på SATS. Ingen hink heller för den delen. Jag tog demonstrativt min tomma vattenflaska och traskade ut till toaletterna, bjöd toaletten på 50% av min sportdryck och gick tillbaka till klassen som inget hade hänt.
2. Det kändes riktigt bra och lite coolt efteråt. Jag är en badass macho dude.

Betta recognice! Aihgt?

1 kommentar:

elin sa...

hahaha! ... men njaa, vet inte om man ska kombinera festande med träning egentligen...