torsdag 3 juli 2008

Vad har du gjort med din tid?När jag städade ur min lägenhet inför flytten kom min min pappa in i mitt medvetande igen. Denna gång var det jag som var död och vi sund på ett moln tillsammans och begrundade världen tillsammans. Han pekade ut de delar som han hade bidragit med. Sedan frågade han uppriktigt, - har du gjort med din tid som givits dig?
Jag hade inget svar. Och det var då det det slog nig. Man har hur mycket tid som helst och man måste anstränga sig om man vill då någont vettigt gjort av den.
Jag har varit rätt fast i min föreställning om att konsekvenserna att mitt handlande skulle vara någont negativt. Man kan se det helt å andra sidan och då handlar det inte längre om hur många sopberg man lämnat, utan hur många broar man lyckats bygga. Kanske av sopor, men va fasen. De måste vi lämna hur som helst. Låt oss göra något positivt av det.

------
0705088075

Inga kommentarer: