tisdag 19 augusti 2008

Bra igen.

Jag vet inte om det har med att jag publicerade ett inlägg om hur kackigt jag har mått eller om det är en trevlig och vältajmad slump, men det har varit väldigt mycket bra människor om har hört av sig till mig. Tack ni fina! Ni är de bästigaste!

Idag kändes allt så grymt bra. Jag vaknade upp och kunde inte somna om. Livet kändes för roligt. Gjorde lite nyttopryls. Visslade när jag cyklade iväg mot kalendegatan. Satt och log, medan jag tuggade igenom en jäsande inbox. Även om min todolist nästan svämmade över idag på jobbet så kändes det ändå bra. Ovilset. Jag gillar att vara ovilsen. Då är jag liksom som bäst.

Blev erbjuden ett rum i ett annat kollektiv, vilket kan komma väl till pass när 3på4:an verkar lida mot sitt slut. Hyran var rätt dyr, men hade egen ingång och nyckel plus glada kreatörer.
- Grymt lockande, men jag måste kolla med C och L innan. Kan inte sätta dem på pottan när de har varit såå sjysta mot mig.

Nu ska jag klämma ur mig lite mer energi på SATS och sen blir det monster-CSS:ning av nyhetsbrev i, håll i er nu, Outlook! :o

Daa-daa-daa! Data-taa! Data-taa!
Daa-daa-daa! Däta-taa! Dåta-taa!
(Imperal marsch)

*Darth Vader-ljud*

Sug på den, ni!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Nice att du kommer fortsätta dyka upp i sthlm emellanåt! En annan sak, jag brukar klumpläsa din blogg typ varannan vecka och det brukar vara ungefär lika många "fan vad allt är bra"- som "fan vad allt är skit"-inlägg. Kan vara bra att komma ihåg när man är nere att man faktiskt ganska ofta är uppe också ;) Kram på dig!

Joakim Nyström sa...

@elin: Jo. Jag är väl ett litet borderline offer.

Fast det är inte bara snack. Jag lever bokstavligt talat i en värld som enbart består av grym ångest eller eufori.

Fast det funkar. Men man känner att man lever.