söndag 3 augusti 2008

Oh, it was totally worth it!

"Trust me. It's Paradise! This is where the hungry come to feed! From mine is a generation that circles the globe in search of something we haven't tried before! So never refuse an invitation! Never resist the unfamiliar! Never fail to be polite
And never outstay your welcome.
Just keep your mind open and suck in the experience! And if it hurts? You know what... It's probably worths it."Gårdagen var... låt oss helt enkelt säga att den var rätt annorlunda.

Det finns inte många, men några få regler i livet. En av de främsta är: Om du går ut och bara vill ha en enkel och prestigelös kväll, så kommer du få allt som kvällen har att erbjuda. Kanske beror det på att den ljumma sommarkvällen känner sig dissad och vill kompensera. Kanske upplevelser blir större om man har små förväntningar.

Kortfattad gårdag:
Shoppade sandaler + lite Lagerhausprylar på Mobilia, eftersom det var moligt. Fick nu-börjar-jobbet-nästa-vecka-panik, så jag stack bort till BO01 och försökte njuta av sommaren. Det blåste och var molnigt när jag kom dit.

När folk började rulla in sig i filtar fick det vara nog. Jag stack iväg till Mitt favocafé på Simrishamsgatan. Ritade lite. Gick iväg till Folkets park. Ritade lite till. Fick en dikt av en skön poet som blev inspirerad av mitt tecknande.

Stack hem, tränade och hoppade ut för att träffa C och A. De hade hookat upp med Morris och Cha Ka som var två sköna killar som gillade fest och tjejer. Efter att bedömt kön till Debaser som tre gånger den vanliga stack vi iväg till en Irländsk pub med två speedade musiker.

Nånstans därefter kläcktes idéen om att kila iväg till en av Malmös svartklubbar och studsa till techno. Det roliga var att Morris under hela vägen dit, nästan urskuldrande förklarade att de tyvärr bara spelade techno. Att jag var en vit kille, med ett rufsigt hår och ett septagram runt halsen verkade inte ha sjunkit in hos honom.

Well, kortfattat dansade jag mig svettig, återupplevde mina få besök på Docklands och lovade mig själv att gå ut lite oftare med öppnare perspektiv.

Good night. Very good night.

Inga kommentarer: