lördag 9 augusti 2008

Fuck it!

En rörelse har börjat ta form i bubblan. En ny form av zen, ett sätt att förhålla sig till världen. Man kan helt klart se det på jaikun, både här och här. Tror på en hög spridningsgrad av attityden.

Jag gav upp mitt försök att försöka sitta och var tech-somrig i parken. Det är kallt och soligt och rörigt. Kilade iväg till mitt favo-café, Simpan, som är känd för grymt bra brunch och att de har Möllans gonnabekonstnärers tavlor på väggarna.

Tror nästan att det är ett faux pas att sitta och blogga här, men whatafuck, jag hänvisar till att jag är kontro-revolutionär... eller nåt.

Min dongel (eller dong, som Lilla gumman verkar ha myntat om ordet till) kommer ju som bekant från Telia. Till denna eminenta lilla pryl skulle dessutom 5400 Hotspots ingå. Inte för att jag har hittat en enda jävla hotspot sen jag hookade upp mig med ondskan/Telia. Kanske underskattade deras förslagenhet ändå. Fick ju liksom för mig att de hade börjat erbjuda bra produkter till sina kunder, fast de kanske helt enkelt kör vidare med falsk marknadsföring som var okej under början av 90-talet, vilket verkar vara samma decennium som de har hämtat sina prissättningsmodeller.

Till saken. Jag brukar då och då kolla av nätverken ifall jag skulle ha stött på en hotspot. Men idag hittade jag något annat. Nätverkssnamn. Eller snarare Nätverksnamnet!
<
Man undrar om det brukar gå ner då och då.... ;)

Inga kommentarer: