måndag 25 augusti 2008

Nattsudd

Sitter och tuggar i mig kunskap på forumen. Jag älskar det här. Sitta och lära mig mer och mer. Få små kickar av självbekräftelse och dessutom kunna göra något vettigt med mina kunskaper. Just nu gjuter jag in dem i min mammas Bed and breakfast i Skärgården. Enkelt och trevligt. Inga konstigheter. Sådana sidor behövs med.

Tror att mitt halvår på Good Old har gett mig en sjyst utdelning av kunskaper. Får börja lista ut vart jag ska köra min praktik sen i höst bara. 10 veckor någonstans där jag lär mig och får utmaningar som stimulerar mig. Var i helskotta kan det bli?
Skulle nog vilja sitta lite mer på beställarsidan, men jag tycker verkligen om produktion. Det kanske finns en mellanväg.

Kanske hjälpa till med någon site-uppbyggnad och lägga grunden för en ny kund kanske... Och samtidigt kolla hur det funkar att jobba med externa parter.

- Hm... Not a bad idea. Not bad at all. Tål att tänkas på.

Inga kommentarer: