torsdag 7 augusti 2008

Och väderrapporten

Sitter och bloggar på balkongen. Nerstrippad till shorts. Tycker värmen är lite jobbig. Mitt i natten. Möjligt att jag haded fel om hösten.

Ska försöka korva ner mig i min säng, med mina handukar som täcken. Grejen är att jag har ett täcke som verkar vara anpaasat för eskimåer som sover med öppet fönster (om nu deras iglo har ett fönster). Det blir så sjukt varmt, så jag helt enkelt valde att nergradera till lakan. Bara lakan. Det funkar hur bra som helst när man ska somna och är alldeles för kallt när man vaknar.

Efter lite expriment verkstad kom jag fram till att handukar gjorde jobbet. Fast det är lite husvagns/banjospelar-aktigt sätt att sova, så jag ska nog trolla ihop lite etålars till ett täcke på Jysk.

Läste precis igenom vad jag skrev.
- Oh, my. Vilket spännande liv jag lever.

Nåväl. Jag funderar på att dela upp Indie makes me emo till en teknikblogg och en vardagsblogg. Igen!

- Jag vet, men teknik och designbloggen dog lite i sin vagga. Plus att jag är lite trött på att sitta och blogspotta allt. Woodpress is the shit. Ska bara avsätta lite tid för att mecka igenom allt.. Igen.

Bra nyheter:
- Har äntligen börjat äta riktigt OCH tränar.
- Kräftskivorna drar igång snart!
- Det är fortfarande sommar!

Dåliga nyheter:
- Jag är så grymt trött hela tiden. What's up med det?
- Jag har lagt i princip ala mina penar på en dator som jag inte orkat föra över alla filer till. Puh...
- Eftersom jag har en fin ny dator, har jag tre veckors lunchlåda att se fram emot.

That's pretty much it!

Inga kommentarer: