tisdag 12 augusti 2008

Tankar från mitt fönster på 4:e våningen

Kaffe med kanel, Anna Ternheim, ett morrande illustrator och doften av höst som letar sig in genom mitt fönster.

Jag har fattat några beslut. Vissa kommer tycka att de är bra, andra kommer tycka att de är dåliga. Jag tycker att det är rätt beslut. För mig. Och det är vad allt handlar om. Det är vad allt handlar om när man vill göra något vettigt av sitt liv och följa det man tror på.

Jag tror på min magkänsla. Den är den bästa färdigheten jag har. Så jag litar på den. Igen.

För trots att den har lett mig på på vägar som gått genom mörka rum, sorgsna korridorer och döda skogar så har den samtidigt lett mig ur dom platserna. Till platser och människor långt mycket bättre än från den plats jag började min vandring.

Vissa skulle kalla den känslan för tro. Guds röst. Eller varför inte rätt och slätt Gud?

Jag kanske helt enkelt har Gud i min mage. Frågan är bara hur han egentligen hamnade där?

Inga kommentarer: