måndag 29 september 2008

Cirklar.Just nu är det lite torka när det kommer till motivation i skrivandet.
Dels är jag lite sänkt av hösten, dels försöker jag klura ut om jag ska göra praktiken nästa år i Stockholm och dessutom försöker jag reda ut ett virrvarr av känslor. Och börjar med ett fumligt tag om pennan författa listor så att tillvaron ska bli lite mer strukturerad.
Mest av allt saknar jag alla fina människor i Stockholm. Inte för att folk inte är trevliga här. Jag har helt enkelt inte orkat ta mig tid att lära lämna dem.
Så jag cyklar omkring på min grå tantcykel. Står på stranden och leker Peter LeMarc. Funderar på om jag har hittat det jag letade efter. På sätt och vis. Jag hittade mig. Ingen ny variant. Samma gamla.
Han som gillar att rita, kolla in fantasy och titta på djur som äter. Han som är blyg och osäker, men som insett att ingen i hela världen har koll, så det gör inget att han spelar självsäker.
Lite besviken är jag. Trodde jag skulle blomma ut. Det kanske kommer. Time will tell.
Nu är det hur som helst sova dags.

Inga kommentarer: