fredag 26 september 2008

Dimma över vattnet.


Sitter och njuter av utsikten, av vackra landskap dimbeslöjade vatten som sveper förbi utanför fönstret. Sitter i vanlig ordning på ett tåg ner till Malmö med Billie, the vision and the dancers i lurarna och bläddrar igenom några bloggar i Readern.
Jag har börjat skriva listor igen och helt plötsligt gick allting lite bättre. Om jag tar och börjar träna, sova i tid och äta nyttigt kommer jag nog bli mitt gamla själv inom en snar framtid. Efter en trevlig middag igår med LillaJo och Trolle insåg jag att hur jag vill leva mitt liv i några år framöver:
Gå upp tidigt, läsa bloggar till frukostkaffe och föreläsa/hålla workshops på förmiddagen. På eftermiddagen möta upp resten av företaget och dra igenom ett produktionsmöte , för att därefter sitta med delar av produktionen och kanske flirta in mig på nya föreläsningar/blogga lite tankar om webbens utveckling. Ett vanligt 8 till 7-jobb.

Jag kan göra det här. Jag är övertygad. Inom ett år kommer vara verklighet.

Inga kommentarer: