tisdag 23 september 2008

Ny webbsida för J.Nystrom Design

Så vad har jag haft för mig egentligen? Förutom att inte blogga, dansat med PR-folk och haft ågren över att praktikplatssökandet går sisådär?

Jo! Jag har nämligen gjort saker. Håller på att styra upp mitt ångestprojekt i skolan. Jag och Lina satt och stirrade på varandra i två veckor utan att lista ut hur fasen vi skulle angripa problemet, Men i söndags gick igenom ett Hades av problemställningar och lösningar tills vi ropade av glädje att vi faktiskt hade hittat något som faktiskt skulle kunna funka. Mer om det när allt är klart och vi har vunnit pitchen, för nu är det konfidentiellt.

På tal om konfidentiella saker. Jag har hittat en ny tjänst som gör jättebra saker, men den säger jag inte ett knyst om på IMME. Det här har nämligen blivit min privata blogg, där jag skriver om tankar, kärlek, vardag och hur livet är. Inget mer tech alltså (om det inte nu berör allt det där andra).

Istället kommer allt teknik/social mediabloggande hamna J Nystrom Design, som har fått ny form och ny logga. Ta en titt eller kläm in mig i din rss-läsare.

Nu blir det tågåk och praktiksök.

Kram på er!

1 kommentar:

Linisen sa...

Kul! Att va med i in blogg och att den blivit mer personolig. Personliga bloggar regerear. Sen är det kul att bli lite utbildad också, vilket man oftast blir när man läser din och lilla jojos bloggar.