måndag 1 september 2008

Packat och klart


Är på väg till Lådna med mamma. Dagen till ära kör vi ut alla prylar som jag lämnat kvar på mammas kontor när jag åkte ner till Malmö. Passar på att blogga, kolla php-tutorials och vara telefon/chat-support åt Daniel, som sitter på en nyformaterad dator utan drivrutiner.

Kräftskivan hos TheJennie och Trolle i förrgår var helt suverän. Efter varsitt kilo kräftor, en och annan öl och snaps körde på en helkväll med sång- och dansnummer. Kändes som jag hade varit på en veckas resa när jag kom hem igen.

Igår satt jag mest och kollade på en gammal dubbelintervju med Gates oh Jobs samt lyckades kicka igån XAMPP, som Good Olds stjärn-utvecklarteam Voxpelli och YouGo tipsade mig om. Utan att bli allt för teknisk, kan jag säga att det är ett suveränt program om du vill hålla på med webbsidor som kräver servrar, utan att vara uppkopplad.

Nu är vi snart framme. Ikväll blir det mer kräftor och lite barfota trampning i den mjuka Lådna myllan.

Vi hörs sen!

2 kommentarer:

Unknown sa...

...och nu är det fixat, det vill säga nu har jag lämnat tonårsstadiet bakom mig igen (pre-internetdator).

Nu kan jag också äta. Jag brukar inte vilja koncentrera mig på något annat innan jag har fått klart typ allt som ska göras för att man ska ha en dator i okejfungerande skick.

Om jag skulle fört över lite från energi- och koncentrationskvoten till tekniskt-logiskt-tänkande-kvoten så hade jag antagligen klarat mig själv.

Joakim Nyström sa...

@daniellampinen: Känner igen beteendet. Brukar skippa äta och sova ibland innan jag blir klar med projekt. Dumt i huvet, men på något sätt har jag fastnat för den metodiken. :)