fredag 10 oktober 2008

Att välja.

Skulle ha följt med på kryssning med klassen igår. Med tanke på att jobbat häcken av mig med en kunds webb plus ha jobbat hårt för att rädda projektet i skolan var det inte ens att tänka på. Insåg att jag inte hade tid och var tvungen att välja. Göra ett bra jobb med det jag har åtagit mig eller låtsas som att jag kan vara med på allt utan att det ger konsekvenser.
Valde det första. Bet ihop. Gick hem och la mig. Sov 16 timmar.

Idag blev det dags att hoppa på en buss ivanlig ordning för att komma iväg till Malmö. I vanlig ordning är det fullpackat. För ovanligetens skull funkar nätverket. Som vanligt med nätverk i färdmedel fungerar det uselt.

Det ska bli skönt att komma ner igen. Jag älskar Malmö för allt som Stockholm inte är och Stoholm för allt Malmö inte är. Kommer komm ner först klockan 23:55, en det första jag ska göra imorgon är att sticka iväg till Västra hamnen. Titta på vattnet. Dricka latte. Ta en timmes pause från livet.

Enligt mina room mates så är det fest imorgon. Så jag får bli klar med allt på förmiddagen. Kanske kan lyckas lösa en massa wordpress frågor på vägen ner i bussen. Finns det något som man verkligen kan gr apå en bussresa så är det att lära sig php.

Inga kommentarer: