söndag 5 oktober 2008

Helgen this far.

I fredags blev det en trevlig långkörare med Trolle och TheJennie. Dagen bestod av en fredagspub i sällskap med några klassisar, nya "Kommunikatörer Nya Medier" och gänget i Strategi och Försäljning i Mixed media. Efter en del öl, nymediesnack och utbyte av jaiku-nicks kilade jag och Jgruppen iväg för middag med Miriam och FredrikHouston Steakhouse och klämde i oss semi-nyttigt mat.

Efteråt blev det vidaregång till Storstad, där vi stod och... tänkte vafan gör vi här? Utgång med laptop i väskan känns aldrigt riktigt 100. Samtidigt pep det till i allas mobiler. -Mario lockade med Raw på China, så det var bara att ge sig iväg. Kul som attan och lite tankeväckande. Efteråt stod vi och tittade fundersamt på Berns. Nånstans här hade började vi inse att vi hade festat en mindre arbetsdag. Vi åkte mot Gärdet.

Kvällen avslutades med rödvin och youtube i min (mammas) något kyliga lägenhet. Någon gång tidigt på lördag morgon somnade jag in. Och vaknade först idag. Heja hibernation!

I kväll blir det några fancy skisser och ytterligare ett försök att få sliderocket att fungera. Allt ackompanjerat av Man with no names via Spotify. Måste skruva ihop det sista på det där skolprojektet.

Inga kommentarer: