onsdag 8 oktober 2008

Mycket händer.Just nu känns det inte som att jag hos mycket mer än att åka buss mellan min övernattningslägenhet och MI. Har ganska tätt med jobb och samtidigt dyker det upp fester och grejer som jag också måste avsätta tid till. Faktum är att det verkar vara fullt ös i tre veckor. Sen lugnar det nog mer sig. Börjar känna för Stockholm igen. Det händer rätt mycket här. Kommer kanske flytta upp till årsskiftet. Köra sista praktiken till ställe med högstbjudande framtidsutsikter. Frågan är bara hur framtiden ser ut om ett halvår. Nu är det skola och jobbdags. :)

3 kommentarer:

Jen sa...

Och jag känner för att du känner för Stockholm!

joakimtrolle sa...

Jag med (håller med Jen alltså), men det är något du måste bestämma.
Feel the stomack. FEEL IT! What does it tell you?
Stavanger?
Jag skulle gärna vilja åka och titta på pingviner någon gång, inte för att dem finns i stavanger men vi kan ju alltid stanna där och käka lunch på vägen till pingvinland.

joakimtrolle sa...

Jag gillar din headerbild, du ser finurlig och klurig ut.