söndag 2 november 2008

All Hallows Eve


Ambitionen som räknas
Hade en riktigt schyst gårdag. Bröt visserligen min offlinepolicy, men jag ser det som ett steg i rätt riktning att i varje fall minska på tiden jag är uppkopplad under en dag. Kan se det lite som en medvetenhet, där jag tänker tillen extra gång innan jag går online.

Fynd
Under min offlinish dag letade jag upp en mask till festen, en pimpigt matchande näsduk och gjorde inte bara ett, utan tvåv fynd. Jag hittade ett nytt café mitt i Malmö City. Dessutom hittade jag Andreas, en antikvitetshandlare med koll på modern nordisk design och författarambitioner.
Vi satt i några timmar och diskuterade design, antikviteter och webb. Vad man skulle kunna använda webben till för att revolutionera antikvitetshandeln. Time flies when geeks hang out. Grymt schysst kille, så jag ska nog hänga på honom på någon marknad för att fynda.

Middag med de döda
På kvällen var det middag Charlotte. Vi blev ett litet gäng som njöt av god mat, vin och gott sällskap. Som krydda på den goda stämningen berättade alla under middagen vilken död person de skulle ha bjudit med sig dit. Mysigt, kul och roliga diskussioner om matnörderi.

Blod i natten
På vägen hem hittade jag man som blödde massor efter att han hade blivit slagen. Han fick min näsduk att stoppa blodet med och jag försökte få tag på en ambulans. Klockan 4:00 på en lördag i Malmö. På Allahelgona. Lååång telefonkö. När jag äntligen kom fram hade blödningen stoppat och mannen verkade klara sig att gå hem, så vi sa adjö och skildes åt.

Kom hem, somnade och vaknade upp rätt nöjd idag. Bra gårdag!

Inga kommentarer: