söndag 30 november 2008

Morgon: utflytt


Idag är det dags för utflytt ur vår fyra på Dalslandsgatan. Har packat mina tre kartonger och fyllt någrapåsar med lakan + tvätt. En stor väska räckte för att få ner mina kläder. Gitarren står lite coolt på sned i fodralet som jag fick av min morbror.
Alla möbler gick till Myrorna. Nu är det bara jag och min krukväxt som tittar på varandra här i mitt rum.

Fick igår reda på att vi inte kommer få tillträde till lägenheten förrän på måndag. Heja. Hemlös i en dag. Kommer få bo hos C. Skönt, men det skulle ha varit kul att prova F1-hotellet, vilket är det billigaste hotellet i Malmö som dessutom är helautomatiserat.

Nästa bostad blir strax bredvid Rosengård. Ska ta och sälja min cykel på måndag. Avveckla mig helt och hållet från Malmö. Jag känner både glädje och sorg över att åka härifrån.
Glädje eftersom mina vänner bor i Stockholm. Sorg eftersom jag inte riktigt har funnit det jag letade efter i Malmö. Men så är det väl om man jagar drömmar.

Och jag tänker nog fortsätta jaga ett tag till. Nu är det dags att klämma ihop det sista.

Inga kommentarer: