fredag 7 november 2008

Telia! - I wish you ☠ (eller i varje fall en förklaring)

Jag sitter och gör det igen. Ringer till Telia, Trots att jag vet hur det slutar. Varje gång. Jag blir arg. Så arg så att jag nästan börjar gråta. Jag ser mig själv som en någorlunda fredlig och tolerant person, men när det kommer till att hata Telia har det nästan blivit religion.
Deras röstnavigation är ju mer förslagen än en scientolog-värvare. Man får bara alternativ som "Vill du köpa produkt?", "Vill du veta när din produkt kommer levereras?", "Vill du hylla Telia för att vi är så bra?". (Okej, den sista hittade jag på. Men typ.)

Så när jag säger mobilt bredband säger den ondskefulla rösten. Att jag har valt mobilabbonemang och frågar vad jag har för nummer.
-Vafa... Jag vill ju bara veta hur de där surfzonerna, de talar så varmt om, funkar. OM dom funkar. Jag har aldrig lyckats. Det går knappt att hitta dem på den horribla DDR-karttjänst som de har på sin sida (om man nu lyckas navigera fram till den). Men jag fattar inte. Så fort jag slår på mitt WLAN så blir jag slussade till en portal.
- Ska jag logga in? -Och med vad? Hur?

HUUUR?

Framförallt undrar jag kunde vara så dum att jag köpte en produkt av ett företag som i min sinnesvärld inte är något annat än onda opportunister. Dumt. Dummast är att jag aldrig kommer fram till någon som kan svara på mina frågor, som de envist vägrar ge svar på i deras FAQ.

(Om du läser det här Telia, får du gärna förklara hur det funkar med surfzoner i kommentarsfältet. Jag förlåter lätt.)

Inga kommentarer: