fredag 14 november 2008

Två dagar Internet

I två dagar har jag varit på SIME, vilket är en konferens med fokus på teknologi, kommunikation och entreprenörsskap. Har fyllt min hjärna (och mitt hjärta!) med kunskap och idéer. Hela konferensen andades liv och optimism.
Jag har bloggat lite på min företagsblogg och komer förmodligen fylla på med lite mer inlägg allt eftersom intrycken faller på plats.

Gårdagen spenderades på en underbar efterfest, med folk som Mahesh (den indiska fd praktikanten på SIME), Martin från Company P (Sanningen om Marika) och Richard Gatarski (som har bloggen WeConverse). Andie, flöt omkring i vimlet lyckligt drickandes redbull för att håll uppe det goda tempot. Hon gjorde en suverän insats under hela konferensen som backchannel-representant och toppade dessutom sin prestation genom att sätta mediemonstrena, Fredrik och Filip, på plats när de bara tramsade.

De här konferenser mitt elixir. Jag älskar internet. Jag älskar internetfolk. Så här vill jag leva.

Inga kommentarer: