måndag 1 december 2008

Mellanlandning.


Sitter och jobbar på Waynes Coffee. Njuter av mitt obegränsade snabba surf från Telia, nu när jag äntligen har fåt uppgifterna för att logga in till homerun.
Bästa musiken i som dunkar i mina spotifierade lurar är Kayne West's 808's & Heartbreak.

Skönt. Jag får extraenergi av att ruska om in vardag. Jaiku slutade funka och Lovisa meddelade att hon var tvungen att jobba ikväll.

Det hade inte varit ett problem om det inte vore för att hon hade min nyckel och var den enda av oss två som visste var vi bor. Hasade mig från E.ON till Malmös Opera likt Ringaren i Notre Dame eftersom min rygg pajade igår efter allt bärande. Fick tag i Lovisa, fick nyckeln och spelade in adressen på telefonen eftersom det var en så jobbigt lång adress, så att det inte ens var värt att prova T9.

Nu ska jag bygga en webbshop lite snyggt, lista ut hur i helskotta jag ska ta mig hem och kanske få i mig någon middag. *Chinabox skickar lockrop från ett nära torg*

5 kommentarer:

elin sa...

Så du kommer tillbaks till Stockholm? Nice, fast själv flyttar jag härifrån till jul.

Joakim Nyström sa...

Buhuu. Hinner vi ta en fika innan du åker? Kommer upp den 20:e.

elin sa...

Ja det borde vi hinna, jag åker den 23/12.

MissLina sa...

Kayne Wests nya är grym! Oj, det där låter ju inte kul men lite roligt att du inte visste var du bodde. Synd att du inte stannar kvar i Malmö åtminstone till vår julfest!

Joakim Nyström sa...

@MissLina: Well, det var lite rörigt i samband med flytten och hon som jag bor med hade väl inte heller alltför bra koll i början. Vi visste till exempel första tre dagarna vart man skulle slänga sopor. Det fanns knappt någon att fråga heller.
Crazy shit. Kul att du gillar West! Tips: Lyssna på Omarions Icebox samma sköna känsla. Like it! Loves it!