torsdag 22 januari 2009

Nystart

Jag sticker iväg ett tag. Så ni vet. Behöver ett break innan det är dags att öka farten igen. Förhoppningsvis kommer jag hem utvilad, med lite nya idéer och distans till allt.

Jag är trött på att uttrycka mig försiktigt, så ni får tolka det här bäst nu vill;
- Jag lever mitt liv fullt ut och tar ansvar för min egen lycka. Ni som är arga över att jag inte följer manualen och inte bryr mig om att uppfylla era förväntningar, kan ta era missunsamma kommentarer, koka om dem till något positivt och istället posta dem till någon som behöver positivitet.
Jag gör så gott jag kan med de möjligheter jag får och önskar att alla andra får ut det bästa med de möjligheter som ges dem.

Och nej, jag är inte snäll. Har aldrig varit det heller. Jag är, eller försöker i varje fall vara, uppriktig.

-Uppstart-
Jag kommer starta upp ett kul projekt under våren, så om du är intresserad av internet-kultur och vill bygga lite närvaro med referensvärde, är du välkommen att dra iväg ett mejl på uppstart@jnystromdesign.se

Enda kravet är att du tycker om att hitta nya roliga saker på webben och att du kan uppskatta hur många timmar du är villig att lägga ner varje vecka.

Har du frågor kan du e-posta till samma adress.

Vi hörs om drygt en vecka om inte tidigare!

//Joakim Nyström

Inga kommentarer: