torsdag 12 februari 2009

Nämner det fula.

Det fina
Det händer massor, men jag hinner knappt med. Har flyttat in hos gummorna i Blustret och stormtrivs. Helt klart den bästa arbetsplats jag har haft sedan jag satt på Good Old i Malmö för ett år sen. Jag gillar att ha en arbetsplats som är min men som inkluderar andra människor. Gummorna är fantastiska trots att jag knaptt träffar dem.
Dessutom är jag tillsammans med den mest fantastiska personen någonsin. Löjligt kär. Dräpande lycklig.

Det fula
Det fula som gnager mig är att jag inte hinner med allt som kommer till mig. Mitt slutprojekt börjar bli en tidsinställdbomb som tycks detonera när som helst. Stressad och förvirrad. Och lycklig. Spännande jobb dyker upp som kräver totalfokus och min är inte 100% än. Jag vill göra allt. Samtidigt. Som vanligt.

Det realistiska
Nu är det Daytona Sessions om en timme.

Jag funderade att skippa dem till förmån för mitt slutprojekt. Men jag vet bättre än så.

Jag tänker vinna kriget istället för slaget. Det gör man endast genom att delta. Ses där!

Update:
Tog mitt förnuft till fånga. Jag vill fasen få klart det här slutprojektet.

Inga kommentarer: