måndag 23 februari 2009

På plats. (Lite sömnig)

Har haft en skön helg i skärgården och kände mig riktigt uppvilad igår. Det kompenserade jag genom att sitta uppe halva natten för att styra upp något som till en början verkade väldigt enkelt och resulterade i ett par timmar på olika forumsidor, insikter om att hack är det grundläggande ekosystemet i wordpress och att jag aldrig ska offerera något innan jag verkligen är säker på att det inte tar toklång tid.

Nu sitter jag i vanlig ordning lite småsömning vid mitt skrivbord på Blustret. Dock så är jag relativt tidig. Ska försöka maka mig från frilans-slacker-dygnsrytm till bra riktigt-människa-dagsschema. Eftersom min dag startade med att jag tittade på bussarna som inte klarade av att åka uppför Värtavägen insåg att T-bana was the way to go. Läste om Finn.no's döda-IE6-kampanj i Wired och insåg att det var Bokhoragänget som glodde på mig från Metro's förstasida.

Ingen på Blustret när jag väl kom fram. Brygger kaffe och skissar struktur nu. Dagen börjar.

Inga kommentarer: