måndag 16 februari 2009

Pusselbitar

Jag är inte säker på hur, men av någon anledning känns det som att allt fortsätter mot bra tider. Oavsett hur mörkt saker och ting ibland kan verka så brukar det ljusna efter ett tag.

Idag har jag lassat in mitt slutprojekt. Inte mitt vackraste kärleksbarn direkt, även om det fanns många vinster med att sitta och sätta ord på vad det finns för mervärden på olika sociala tjänster.
Just nu finns det två begrepp som får det att vända sig lite i magen. Det ena är allt man sätter socialt framför, det andra är allt som man sätter digitalt framför. Det är inte bara inflation i valutor. Det är en jävla massa människor som pratat om sociala medier och digitala arenor. Väldigt få som verkligen överraskar och de som faktiskt gör nånting för att närma sig sociala webben är ironiskt nog inte heller alltid dem som borde göra det.
Mitt slutprojekt försöker titta på reella behov. Det som folk tänker "undrar varför man inte kan göra det här eftersom ingen har gjort det?" Kanske det blir något som publiceras senare. Någorlunda intressant är det.

Jag har sovit lite för lite. Tagit på mig rätt mycket roliga jobb. Pratat med någon som jag saknat. Insett att livet inte har något facit, att regler är riktlinjer och lycka är ett val. Framförallt att de som höjer sig över sina bekymmer är de verkliga vinnarna. Kanske är det de som vågar vända på pusselbitarna som till slut får allt att passa ihop?

Jag är imponerad. Av alla. *bugar*

Inga kommentarer: