lördag 18 april 2009

Sexuell frustration och företagsamhet

Alltså, jag älskar internet. Framför allt älskar jag att all kunskap finns samlad, att det går att träffa bra människor närsomhelst och att man kan i princip göra vadsomhelst på extremt kort tid.

Just nu lever tråden "Ibland vill jag bara **! Är det för mycket begärt?!" rövare i min mailbox eftersom det pumpas in notifieringsmail.
För att dirigera om trafiken från tråden till något er konstruktivt skapade jag det sociala nätverket Ligga Lite, så att likasinnade kan mötas och komma på något konstruktivt sätt att ta sig ur frustrationen. Att vi just nu bara består av Morris, Cityrat, Åsiktskanonen och jag ser väl ehm.. sorgligt ut, men va fasen.
— Skam den som ger sig! Företagsamhet och sexuell frustration har genererat grymt mycket bra saker genom tiderna.

- Så bli medlem du med! Det är kostnadsfritt, fånigt och alltid aktuellt. :)


Besök Ligga lite

1 kommentar:

Kimmi sa...

Men vi är väl 6 medlemmar nu?
Eller jag har räknat fel? :-P