tisdag 26 maj 2009

Ett år sen.... (Nostalgisjuka)

För ett år sen var livet lika komplicerat, lika skrämmande, lika obegripligt. Då satt jag vid ett skrivbord i Malmö och lärde mig mer om mig själv, om livet och hur coolt det blir om man följer drömmar. Då var livet Jaiku, Last.fm och göra ut halvgalna flashintron. Nätterna fyllda av tutorials, bloggläsning och musikkryss på Bambuser.

Mest minns att jag fyllde upp min tappra W910i med allt som Discobelle kunde erbjuda via Zshare och nynnade till skumma detroit remixer av Depeche Mode på gatorna genom Malmö.
Idag sitter jag vid ett annat skrivbord 60 mil uppåt i landet. Typ där jag startade. Annat skrivbord, andra drömmar och andra lärdommar. Men jag älskar fortfarande cool musik och nät kultur och därför är jag oändligt tacksam att mitt gamla bokmärke ledde mig hem till musik-Mecka där elektron aldrig dör.
Och vad bör man fylla luren med idag, om inte sommaren bästa låt:

Addeboy vs. Cliff
Beep My Beep

1 kommentar:

Sune Hittepå sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.