måndag 1 juni 2009

Det är lite rörigt just nu...

Jag får inte ihop allt, men att erkänna det är väl det första steget att göra något åt det.
Är bara rädd som fan att förlora allt bra nu när jag ändå har kämpat på i två år för att få det någorlunda enligt plan.

Det är en grej med livet som jag aldrig blir klok på. Det är att jag aldrig riktigt blir nöjd eller knappt tillfreds. När jag strävar efter utmaningar hamnar jag i kaos. När jag strävar efter stabilitet hamnar jag i tristess. Det är som att det som en gång lockade blir det som man till slut skyr.

Egentligen borde man alltid formulera mål i positiva termer och negativa termer. Inte för att slippa det negativa. Det goda kommer med det onda och vice versa, men det vore sjyst att veta vad man kommer har att vänta.

Just nu försöker jag få koll och på mitt liv och försöka styra det i en riktning som gör mig lycklig. Om man vänder på det betyder det att jag kommer bli tvungen att omvärdera hela min tillvaro och vara tvungen att fatta lite tuffa beslut. (Det skrämmer skiten ur mig.)

Hur som helst. Vi får se hur jag landar. (Det är jag till vänster.)