måndag 1 juni 2009

Det är nog bara pollenallergi (eller inte)

Varje vår drabbas jag av oro och tappar kollen på allt. Att det nästan alltid hör ihop med att jag slutar ett jobb eller en utbildning kanske är en slump. Min mamma har alltid hävdat att det är min pollenallergi. Jag har alltd hävdat att det absolut inte är det.

— Men visst vore det underbart? Om det bara skulle vara lite pollenallergi och inte skuggan av ovisshet som får mig att dega ihop, tappa kollen, lusten och låsa mig mentalt? Då skulle jag kunna flytta till typ Island eller nåt där de inte har pollen. Löst!

Men jag tror inte att det är så. Däremot tror jag att det är den kittlande ovisshet (då allt är möjligt) och ren skär jävla envishet som får mig upp på banan varje år om och om igen. Inte att pollenperioden är över.

(Sen att trädknullande inte hjälper mig det är en helt annan fråga. Jag är trött, irriterade och ofokuserad. Medicinerna mot det har biverkningar som är värre än symptomen)

Back to work!
//J.