torsdag 16 juli 2009

Tillbaka till verkligheten.

Tog ett par dagars semester med Jennifer till Malmö. Vi kom ned igår vid 19:00-tiden och klev ur bilen vi fått snålskjuts av tillsammans med min urladdade telefon i handen. I den fanns numret till en av min ex Malmö-roomie som hade nyckeln till lägenheten som jag skulle få låna här nere av Lovisa.

Vi fick jaga elutag, äta chinabox och sen leta upp nyckepolaren på stranden. Tog ett snabbdopp, traskade förbi min fd praktik E.ON (lika fyrkantigt som jag minns det) och stack sedan till hooden med hjälp av de skånsktalande bussarna.

Därefter blev det en utgång 22.30.

För er som inte känner till det: Alla utserveringar stänger vid 23.00 i Malmö (med undantag av Debaser.) Vi hoppade in på Volym, sippade rosé och avslutade med en falafel. (Och Jen var tvungen att avlägga en trosbekännelse: Det finns ingen falafel förutom Malmö-falafeln och Joakim Nyström är dess profet).

Nu sitter jag uppvaknad sen en timme tillbaks. Det går inte att sova. Livet väntar inte. Malmö kallar. Dagen är fylld med saker jag längtat efter:
  • Djuphavsbadet
  • Masala
  • Kängurus
  • Mer skånsktalande bussar
  • Roliga människor.
  • Pildammsparken
Och nu. Nu. Börjar dagen. :)