lördag 15 augusti 2009

Behovstext

Jag behöver vara ofiltrerad. Jag vill bli läst. Men mest av allt få uttrycka mig. Lämna avtryck i etern utan att behöva ursäkta de tankar som inte har tänkts klart och bara fått en del av sin form i grovskissade ord. Låt mig få var plump ett tag. Låt mig säga, bara just nu, i detta svaga ögonblick;
-Jag saknar igår.
Även om jag inte är ett fan av nostalgi, eller rättare sagt vill profilera mig som ickeostaligisk, för tillbakablickar är mitt heroin, så känner jag när hösten kommer att alla minnen troppar in i mitt huvud. Helt oinbjudna, De slår sig ner i mitt inre köksbord, dricker te och håller låda. Och jag kan inte be dem gå. För jag älskar dem. Alla fina minnen. Och alla fina människor.

 Oftast bör man hålla blicken mot horisonten så att man inte stirrar sig blind på alla hinder som liiger inför ens fötter, fast ibland, bara ibland kan det vara riktigt mysigt att blicka bakåt och känna hur det förflutna suger tag i en och låmnar kvar ett pirr i magen.

Posted via email from jnystromdesign's posterous