måndag 7 september 2009

Det svarta bleknar i solljus

Ok. Mitt domedagshumör är borta. Mitt positiva humör är tillbaka. Allt tack vare att jag får gå undan och sura lite. Skriva deppiga texter (som iof är grymt bra) och göra mörka teman till bloggen.
Det är roligare när man gör om då och då. Många har hyllat postero.us för att man inte kan ändra temat, utan att man istället måste fokusera på innehållet. Jag behöver få fixa runt omkring för att gilla orka blogga. Förklarande metafor: Jag gillar tillbehören till en rätt mer än själva rätten.

Just nu är det tusen (nåja) bollar i luften, men det verkar helt plötsligt funka för mig. Kanske har jag lyckats få den där rutinen som jag har gått och drömt om.

Dessutom händer det mycket kul. Ted har lanserat en ny tjänst, Blogipedia, som indexerar upp fakta och påståenden om din person på bloggar och Jennifer har blivit känd som poet tack vare hennes Subtilt.se. Just nu är nog min favorit Omvägen hem.
Spotify har kommit iphonen (trots att det betyder att Apple släpper in en varg i sin lilla fårfarm Itune Store).

Markus inflytt på Blustret
känns kul eftersom lite nytt folk alltid livar upp (eller folk över huvud taget). Han verkar schysst och välbalanserad i sin nördighet.

Livet är rätt gott. (Det blir lite sömn, men det är väldigt trevligt.)