måndag 19 oktober 2009

Nattfjärilar och stearinljus

När man faller tillräckligt länge slutar man tillslut tro att man faller och uppfylls istället av illusionen av att man flyger. När man inte vattnar en blomma på länge och sedan ger den mycket vatten händer det att den dör. När hela tiden fyller vår tillvaro med ord utan mening blir det tillslut tystnaden som blir meningsfull.
Jag tänker vara lite snällare mot mig själv ett tag. Kommer nog lägga ett och annat ord här eftersom det faktiskt känns meningsfullt och kul att blogga igen.
Kanske det finns en mening med att rusa in i en vägg eller två, även om de kan vara små. Jag har i varje fall koll på vad som ger mig lycka och vad jag måste göra för att frammana den gång på gång. Man kan inte jobba oavbrutet även fast man älskar sitt jobb. Man måste göra det andra också.
Sova, plocka svamp, äta pizza med polare och kramas. Annars blir det inte bra. Tro, mig. :)