onsdag 21 oktober 2009

What's up?

Just nu sitter jag hemma och försöker ta igen en massa jobb som har legat på hyllan av en rad anloedningar. (Att jag mår kackigt är en av dessa, men att det har varit prylar att ta tag i hela tiden spelar in det med...)
Utanför i lekparken spelas "Kom med nu ska vi hoppa", en 30-tals inspirerad barnsång som får mig att tänka på nazi-tyskland, äckliga pedagog-proggare och hur dålig musiken egentligen var när man var liten.
Lite trött efter gårdagen på Disruptive Media, där jag på något märkligt sätt blev experience manager och sprang omkring med myggor och talare. Högst märklig upplevelse. Väldigt kul, aningen stressande och gjorde mig minst sagt trött på slutet.
Fick i varje fall snacka med Jyri Engström. Minst sagt värt all möda.

Tror det får bli en bloggpost trots allt. Om tech. Första gången på ett bra tag.