söndag 6 december 2009

Bra bra...

Mår jävligt bra av någon sjuk anledning. Sitter och söndagsjobbar på Blustret. Dricker starkt kaffe. Julshoppar åt mig själv online. Nörd-nöd-julklappar som gör att jag är stimulerad och kommer fortsätta göra coola pryls online. Typ.

Igår låg jag 9 timmar och kollade på Full Metal Alchemist i iphonen. Jag var utanför dörren: Var och plockade upp macbooken och storhandlade. Hade tänkt jobba. Insåg att jag hade glömt in strömkabel på Blustret. Skrek lite rakt ut i luften ett tag. Sen la jag ig i soffan med Iphonen.

Idag är det SSWCrunch + bygga blogg + skriva ihop en tilläggsoffert. Och framförallt leta upp alla kunder med obetalda fakturor. Inte med basebollträ, utan i mitt bankgiro. :)

Har ingen aning om varför jag är på gott humör, men jag struntar i varför. Det viktiga är att jag är glad. Så det så.